لیست اختراعات حمید مقدس پور
رايانه ي پرواز موازي سامانه اي سخت افزاري جهت حل و اجراي الگوريتم هاي كنترل بهينه در فضاپيماها راكت هاي كاووش و ديگر وسايل پرنده مي باشد اين سخت افزار از يك مدار پايه بر مبناي پردازنده هاي پيشرفته و پرسرعت تشكيل شده است محاسبات با استفاده از روش برنامه ريزي پوياي تكرار شونده در سخت افزار پياده شده است مدارها با استفاده از شبكه 12c با يكديگر ارتباط دارند و كل مجموعه از طريق شبكه miwi با ديگر رايانه ها در ارتباط مي باشد كاربرد اصلي اين سامانه حل و اجراي كنترل بهينه به صورت بلادرنگ در ماموريت هاي هوايي و فضايي مي باشد در حال حاضر از اين سخت افزار در شبيه سازي فرود آرام در مريخ استفاده شده است و اين قابليت وجود دارد كه از آن در راكت هاي كاووش پرتابگرهاي ماهنواري و پرنده هاي بدون سرنشين استفاده شود
دستگاه ثبت داده هاي پروازي طراحي شده يك سامانه سبك و مناسب براي انواه پرنده هاي بدون سرنشين اعم از هواپيما و بالگرد مي باشد. اين سامانه از حسگرهاي فشار دما و شتاب به همراه يك گيرنده موقعيت ياب GPS بهره مي برد كه مي تواند اطلاعات بدست آمده در حين پرواز را با نرخ مناسب در حافظه جانبي تعبيه شده در دستگاه ذخيره نمايد. كاربرد اصلي اين سامانه شناسايي مدل يك پرنده و نيز بدست آوردن ضرايب كنترلي آن در ماموريت هاي مختلف پروازي است. همچنين در صورت بروز سانحه براي پرنده ي در حال عمليات مي توان از اطلاعات ثبت شده در حافظه جانبي جهت مشخص نمودن علت سانحه استفاده نمود.
"پازل مدارات الكترونيك" اختراعي است كه در گروه برق (ح) قرار مي گيرد. نبود يك مجموعه جامع، كامل و در عين حال ساده و در دسترس كه بتوان بدون نياز به ابزارهاي خاص، يك مدار الكترونيك را مطابق يك نقشه ساخت و ارتباط مستقيم قطعات با يكديگر را در آن آموزش داد از مشكلات اصلي آموزش الكترونيك و مفاهيم وابسته به آن مي باشد.اساس اين اختراع بر آن است كه نقشه يك مدار الكترونيك و قطعات آن به عنوان اجزاي يك پازل در نظر گرفته مي شود. اين نقشه به عنوان تصوير و طرح نهايي پازل با تقسيم به زير نقشه هاي كوچكتر يك مجموعه از مدارهاي چاپي ساده با تعداد محدودي از قطعات را بدست مي دهد. اين مدارهاي كوچك كه قطعات پازل را تشكيل مي دهند، از طريق كانكتورهايي در لبه هر مدار به يكديگر متصل مي شود تا نقشه كلي بدست آيد. با اتصال اين قطعات مطابق الگو به يكديگر بدون نياز به ابزار خاص و يا استفاده از لحيم كاري مدار كامل شده و مي توان نتيجه عملكرد آنرا بررسي كرد. كاربرد اصلي اين مجموعه در آموزش الكترونيك، راه اندازي آزمايشگاه الكترونيك در مقطع دبستان و پيش دبستاني، بازي و سرگرمي همراه با افزايش علاقه و انگيزه براي جستجوي چگونگي عملكرد دستگاه هاي الكترونيكي مي باشد.
موارد یافت شده: 4